Συνεχίζεται η προσφορά στα προγράμματα Υγείας της AXA

Συνεχίζεται η προσφορά στα προγράμματα Υγείας της AXA

Η ΑΧΑ παρέχει δύο σύγχρονα, ευέλικτα προγράμματα «Mediσυν» για την κάλυψη των αναγκών φροντίδας της υγείας των καταναλωτών.

Μετά την επιτυχημένη προώθηση των προγραμμάτων «Mediσυν» και το σημαντικό ενδιαφέρον των πελατών και ασφαλιστικών συμβούλων της, η ΑΧΑ Ασφαλιστική συνεχίζει την προσφορά και για το μήνα Δεκέμβριο έως το τέλος του έτους. Στο διάστημα αυτό θα συνεχίζει να παρέχεται 10% έκπτωση για το 1ο έτος ασφάλισης και 5% για το 2ο έτος στα προγράμματα αυτά. Η έκπτωση δίδεται επιπλέον των τυχόν υφισταμένων εκπτώσεων σε όλους τους νέους ασφαλισμένους στον κλάδο υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά να υπολογίσουν τα ασφάλιστρα του Mediσυν στον ιστότοπο της ΑΧΑ και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο για την ασφάλισή τους.

Το προϊόν υγείας της ΑΧΑ Mediσυν, διατίθεται σε δύο εκδόσεις, το Classic και το Extra, δίνοντας ένα σημαντικό εύρος επιλογών για τους ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους. Πρόκειται για σύγχρονα, ευέλικτα προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες φροντίδας της υγείας των καταναλωτών, μέσω σύγχρονων παροχών και ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι, επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες τους, αλλά και τις οικονομικές τους δυνατότητες, εξασφαλίζουν τυχόν δαπάνες φροντίδας της υγείας τους, είτε πρόκειται για έλεγχο ρουτίνας είτε για νοσηλεία.

Διαβάστε ακόμη: Ιδιωτική ασφάλιση ίσον αξιοπρεπής σύνταξη;