Συνεχίζονται οι εργασίες της τετραμερούς διάσκεψης στην Κωνσταντινούπολη

Συνεχίζονται οι εργασίες της τετραμερούς διάσκεψης στην Κωνσταντινούπολη
epa07124880 Russian President Vladimir Putin (L), German Chancellor Angela Merkel (2-L), Turkish President Recep Tayyip Erdogan (2-R) and French President Emmanuel Macron (R), react after their press conference during the Syria summit in Istanbul, Turkey, 27 October 2018. Turkish President Recep Tayyip Erdogan, Russian President Vladimir Putin, German Chancellor Angela Merkel, and French President Emmanuel Macron met in Istanbul to plan a political resolution for the conflict in Syria. EPA/MAXIM SHIPENKOV / POOL

Νωρίτερα ο Εμανουέλ Μακρόν σημείωσε ότι η σταθερότητα στην Συρία αποτελεί το κύριο θέμα της ιστορικής τετραμερούς διάσκεψης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η τετραμερής διάσκεψη για την Συρία, με την συμμετοχή των ηγετών της Ρωσίας, της Τουρκίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Sputnik.

Νωρίτερα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έγραψε στο Twitter ότι η σταθερότητα στην Συρία αποτελεί το κύριο θέμα της ιστορικής τετραμερούς διάσκεψης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. «Η σταθερότητα στην Συρία θα αποτρέψει μία νέα ανθρωπιστική καταστροφή και βρίσκεται στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης με τον πρόεδρο Ερντογάν, τον πρόεδρο Πούτιν, και την καγκελάριο Μέρκελ», σημείωσε.

Δείτε ακόμη: Το Βερολίνο υπέρ μιας αποστρατικοποιημένης ζώνης στην επαρχία Ιντλίμπ