Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρειάζομαι καρέκλες και οφίτσια, το μήνυμα Τεμπονέρα για την προεδρία

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρειάζομαι καρέκλες και οφίτσια, το μήνυμα Τεμπονέρα για την προεδρία
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές επαφές για απάντηση στην πρόκληση-πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους διεκδικητές της προεδρίας.

Προς διάψευση των δημοσιευμάτων που τον φέρνουν να διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη «έδειξε» ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την ομιλία του στο 4ο συνέδριο του κόμματος την Παρασκευή και καθώς συνεχίζονται οι παρασκηνιακές επαφές για απάντηση στην πρόκληση-πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους διεκδικητές της προεδρίας να τον αμφισβητήσουν ανοιχτά.

Στην ομιλία του στο βήμα του συνεδρίου, ο κ. Τεμπονέρας υπογράμμισε την ανάγκη για συντονισμό των προοδευτικών δυνάμεων, κάνοντας αναφορές στο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Ο ίδιος τόνισε πως «το πιο σημαντικό δεν είναι το ποιος θα είναι ο επικεφαλής» ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε πως «οι δικές μου ρίζες δεν έχουν ανάγκη από επιβεβαιώση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Τεμπονέρας συμπλήρωσε πως ο ίδιος δεν «χρειάζεται καρέκλες και όφιτσια» ενώ σε μια ξεκάθαρη αιχμή προς τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κ. Τεμπονέρας συναντήθηκε μέσα στην Παρασκευή με την Όλγα Γεροβασίλη, ενώ η ίδια είχε και επαφές με τους Σωκράτη Φάμελλο, Θανάση Θεοχαρόπουλο και Γιάννη Ραγκούση.

Σημειώνεται πως κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν λείπουν οι έμμεσες επιθέσεις και οι βολές μελών και στελεχών του κόμματος κατά της σημερινής ηγεσίες του Στέφανου Κασσελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: