ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζαχαριάδης «δείχνει» την Γεροβασίλη για αντίπαλο του Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζαχαριάδης «δείχνει» την Γεροβασίλη για αντίπαλο του Κασσελάκη
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στο συνέδριο» τόνισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την άποψη πως η Όλγα Γεροβασίλη θα μπορούσε να είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε ο Κώστας Ζαχαριάδης, εν μέσω του ρευστού σκηνικού που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και από την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη.

Μιλώντας την Παρασκευή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε «απολύτως θετική» την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού τονίζοντας πως «σηκώνει το μπόι του και λέει τα πράγματα με τον τρόπο που εκείνος τα βλέπει», ενώ παραδέχθηκε πως, «έχουμε σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είπε ωστόσο πως, «έχουμε και μία διαδικασία που αυτή η ηγεσία μπορεί να αλλάξει», παρατηρώντας πως, «κατά την περίοδο Κασσελάκη, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει βήμα σταθεροποίησης, το κόμμα κατρακυλά», διαπιστώνοντας πως, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οργανωτικά και πολιτικά αφυδατωμένος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει και φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στο συνέδριο», σημείωσε σχετικά το με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την προεδρία απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Κατά την άποψή μου ναι, η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να παίξει το συνδετικό ρόλο», απάντησε σε σχετικό ερώτημα, σύμφωνα με το ant1news.gr.

«Εγώ δεν μπήκα σε κόμμα αντιπάλων. Αυτό είναι μια απολίτικη ,αυταρχική αντιμετώπιση» είπε για την αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη «φέρτε μου αντίπαλο και πάμε…».

«Πρέπει να διεξάγουμε έναν πολιτικό και φυσιολογικό διάλογο στο κόμμα μας, δεν θα το κάνουμε αρένα. Δεν αντιμετωπίζουμε εχθρούς», πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση επανεκλογής της του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως, «εγώ 20 χρόνια έχω αλλάξει τρεις προέδρους και θα αλλάξω και τέταρτο».

Και κατέληξε: «δεν υπάρχει λευκή επιταγή σε κανέναν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του 4%».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: