Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη

Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη

Κρυβόταν σε ένα σπίτι φιλικού του προσώπου και θα οδηγηθεί σήμερα στις δικαστικές Αρχές.

Συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής διέφευγε της σύλληψης από την περασμένη Παρασκευή, όταν και ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον του για εσχάτη προδοσία.

Κρυβόταν σε ένα σπίτι φιλικού του προσώπου. Θα οδηγηθεί σήμερα στις δικαστικές Αρχές. Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν.

Λεπτομέρειες αναμένονται σε λίγο από την Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο με το βουλευτικό αυτοκίνητο εκινήτο ο Κ. Μπαρμπαρούσης όταν παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν, στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα όσα είπε στη Βουλή.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό όχημα μάρκας Volvo από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν.