Επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη του Κ. Μπαρμπαρούση

Επιχείρηση της αστυνομίας για την σύλληψη του Κ. Μπαρμπαρούση

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο Κ. Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα και δεν σταμάτησε στα μπλόκα της αστυνομίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Νωρίτερα για τις δηλώσεις του στην Βουλή ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη με το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ