Συνεργασία Alpha Bank-Skroutz για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»

Συνεργασία Alpha Bank-Skroutz για το πρόγραμμα «Δόσεις για όλους»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από 50 ευρώ έως 300 ευρώ, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 1.000 ευρώ.

Συνεργασία για το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους» ξεκινά από σήμερα 28 Μαΐου μεταξύ Alpha Bank και Skroutz. Στο πλαίσιο του προγράμματος προσφέρονται στους καταναλωτές νέες δυνατότητες αγορών χωρίς πιστωτική.

Για την έναρξη της συνεργασίας, η Alpha Bank και το Skroutz προσφέρουν επιτόκιο 0% και 3 δόσεις για παραγγελίες από 50 ευρώ έως 300 ευρώ, και επιτόκιο 0% και 6-12 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με σχετική κοινή ανακοίνωση.

Μέσω της νέας συνεργασίας με την Τράπεζα, το Skroutz εξασφαλίζει επιτόκιο 10,6% και 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 3.000 ευρώ για όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank. Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό μισθοδοσίας στην Alpha Bank, το επιτόκιο που προσφέρεται είναι 12,6% με 6 έως 36 δόσεις για παραγγελίες από 300 ευρώ έως 3.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Chief of Retail Banking της Alpha Bank, Ισίδωρος Πάσσας δήλωσε σχετικά: «Έχοντας ήδη κάνει σημαντικά βήματα ως προς την ενίσχυση των ψηφιακών μας υπηρεσιών, εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα καταναλωτικών δανείων για τους συνεργάτες μας, ξεκινώντας με το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, το Skroutz. Η έκδοση του δανείου γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και με απόλυτα ψηφιακό και ασφαλή τρόπο, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία στον καταναλωτή».

Ο Κώστας Κοντογιάννης, CFΟ της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την Alpha Bank εμπλουτίζει το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” ακόμα περισσότερο, και συντελεί στην απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία που απολαμβάνει ο καταναλωτής στις αγορές του μέσω Skroutz. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να έχουμε συνεργάτες που μοιράζονται την ίδια ανάγκη να προσφέρουν συνεχώς μια εξαιρετική εμπειρία στον καταναλωτή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: