Συντάξεις Απριλίου 2024: Σε εξέλιξη οι πληρωμές- Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Συντάξεις Απριλίου 2024: Σε εξέλιξη οι πληρωμές- Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
A hand holding euros bills. Paris, France. November 19 2020. Une main tenant plusiurs billets en euros. Paris, France. 19 novembre 2020. (Photo by JÈrÙme Leblois / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) Photo: AFP
Νωρίτερα καταβάλλονται οι συντάξεις Απριλίου 2024, λόγω της 25ης Μαρτίου.

Λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου, οι συντάξεις Απριλίου 2024 αναμένεται να πληρωθούν νωρίτερα, με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με πληροφορίες να διαμορφώνεται ως εξής:

  • Στις 26 Μαρτίου θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΟΑΕΕ ,τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) οι δικαιούχοι θα βρουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από το Σάββατο, 23
  • Στις 28 Μαρτίου θα καταβάλλουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το Δημόσιο (οι δικαιούχοι θα βρουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από την Τετάρτη, 27 Μαρτίου).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • Στις 28 Μαρτίου επίσης, θα δοθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών): οι δικαιούχοι θα βρουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από την Τετάρτη, 27 Μαρτίου.
  • Την ίδια στιγμή, κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: