ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο Χαρδούβελης και όσοι τον όρισαν ΥΠΟΙΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο Χαρδούβελης και όσοι τον όρισαν ΥΠΟΙΚ

«Την ίδια στιγμή που έστελνε mail στην τρόικα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό».

«Το δημοσίευμα της Real News σχετικά με το έγγραφο του Υπουργού κ. Νικολούδη για το πόθεν έσχες του κ. Χαρδούβελη δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.
Ακόμα επισημαίνει ότι η νέα κυβέρνηση έχει αποφασίσει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, έχοντας ως πρώτο στόχο τη πάταξη της διαφθοράς.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την ίδια στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης έστελνε mail στην τρόικα συμφωνώντας σε νέα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα, δεν δήλωνε τα εισοδήματά του και έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό. Πώς θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση Σαμαρά να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών όταν ο ίδιος ο ΥΠ.ΟΙΚ της παρανομούσε εις βάρος τους ; Η νέα κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Η πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής συνιστούν πρώτη προτεραιότητα. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει τις αμαρτίες αυτών που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια και των φίλων τους».

Διαβάστε ακόμη: 

Έρευνα για ποσά που έβγαλε στο εξωτερικό ο Γκίκας Χαρδούβελης