Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει

Σκαβενίτης: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό κατάστημα- Οι περιοχές που καλύπτει
Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης , Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016. Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σκλαβενίτης, των Τραπεζών και της Μαρινόπουλος, η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της τελευταίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πρεμιέρα για το eMarket της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Ποιο είναι το ελάχιστο κόστος παραγγελίας και ποιες οι ώρες παράδοσης.

Κωστής Χριστοδούλου

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή για το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης. Η σελίδα sklavenitis.gr παύει μετά από 20 και πλέον χρόνια να είναι “υπό κατασκευή” δίνοντας την θέση της στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας. Υπενθυμίζεται ότι από το πρώτο lockdown εξαιτίας του κορονοϊού η Σκλαβενίτης είχε συνεργαστεί με την e-food για την διανομή ενός μεγάλου αριθμού προϊόντων της ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί και η εξαγορά των caremarket που από σήμερα έχουν αναστείλει την λειτουργία τους διοχετεύοντας τους χρήστες στην σελίδα του eMarket της Σκλαβενίτης.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της συνεργασίας με το e-food η συνεργασία ξεκίνησε σταδιακά από την Αττική και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο από τις επτά το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο news247.gr