Το We Are Social Media… πήγε Λονδίνο

Το We Are Social Media… πήγε Λονδίνο

'Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχιών και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας η ομάδα κοιτά εκτός Ελλάδος για το μέλλον.

Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Αθήνα, το WeRSM (WeAreSocialMedia.gr) μετακομίζει στο Λονδίνο υπό τη μορφή εταιρείας – We Are Social Media Ltd.

Το WeRSM ξεκίνησε στην Αθήνα το 2012 ως αγγλόφωνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης αφιερωμένο στα social media. Έκτοτε, το WeRSM έχει μεγαλώσει εκτός ελληνικών αλλά και Ευρωπαϊκών συνόρων και έχει καταστεί σαφές ότι ήρθε πλέον η ώρα για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας του και την ανάπτυξη εμπορικών δραστηριοτήτων.

Ο ιδρυτής και αρχισυντάκτης του WeRSM, Geoff Desreumaux, εξήγησε ότι «πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση για να επικεντρωθεί η ομάδα του WeRSM στην ανάπτυξη και στο μέλλον μας ως οργανισμός, ο οποίος θα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στο κοινό του».

Συνέχισε λέγοντας ότι «η παρουσία μας στην Ελλάδα ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες μας και τώρα πρέπει να να αναπτύξουμε την παρουσία μας παγκοσμίως αλλά και να δημιουργήσουμε νέες εμπορικές ευκαιρίες».

Με πολύ κόπο, τον τελευταίο χρόνο η επισκεψιμότητα στο WeRSM έχει αυξηθεί αρκετά – κυρίως από αγγλόφωνες χώρες όπως την Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως – και έτσι τώρα η ομάδα κοιτά εκτός Ελλάδος για το μέλλον. Η Ελλάδα θα παραμείνει πάντα το μέρος όπου γεννήθηκε το WeRSM παραμένοντας δημοφιλές στην κοινότητα των Ελλήνων “social media professionals”. Όμως, το WeRSM που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης – μια ομάδα φίλων που έγραφαν και μοιραζόντουσαν τα αγαπημένα θέματα τους στο χώρο των social media – θα γίνει τώρα πιο επίσημο, πιο οργανωμένο και πιο προσηλωμένο στη μελλοντική του ανάπτυξη.

Ως οντότητα, το WeRSM υπάρχει από το Σεπτέμβριο του 2011 με τη μορφή Facebook σελίδας η οποία είχε ως στόχο την ενημέρωση του κοινού για θέματα social media, όπως ειδήσεις και case studies. Τον Φεβρουάριο του 2013 γεννήθηκε το ενημερωτικό blog WeAreSocialMedia.gr και τον Οκτώβριο του 2014 παρουσιάστηκε στο κοινό, το νέο ειδησεογραφικό site που υπάρχει και σήμερα, έτσι ώστε να αναδεικνύεται με επιτυχία η θεματολογία του.

Το wearesocialmedia.gr δημιουργήθηκε για να μας ενημερώνει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, να τις αναλύει, αλλά και να παρουσιάζει tips και προτάσεις και απόψεις για την ορθή και αποτελεσματική χρήση όλων των Social platforms. Η αρθρογραφία του καλύπτει θέματα όπως online διαφήμιση, βέλτιστες πρακτικές, νέες πλατφόρμες και εργαλεία. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου κυρίως, αλλά και σε άτομα που θέλουν απλώς  να είναι «μέσα στα πράγματα».

Μπείτε στον κόσμο του WeRSM: fb.com/WeAreSocialMedia και twitter.com/WeRSM