Σοβαρό ενδεχόμενο ανασχηματισμού πολύ σύντομα

Σοβαρό ενδεχόμενο ανασχηματισμού πολύ σύντομα
Η υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη κατά την ομιλία της στην 3η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών με θέμα "Προκλήσεις για την Ανάκαμψη", Τετάρτη 20 Απριλίου 2016. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Την είδηση επιβεβαίωσε εμμέσως η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενου αλλαγής προσώπων στο υπουργικό συμβούλιο και μάλιστα εκτός της πολιτικής δεξαμενής του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γερβασίλη.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω σε ένα ενδεχόμενο ανασχηματισμό το κυβερνητικό σχήμα να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε στο ραδιόφωνο του Alpha η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Για το ίδιο θέμα πρόσθεσε ότι «Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές».

Η Όλγα Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν θα υπάρξει άνοιγμα σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, εντός του κοινοβουλίου. «Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν».