Στη ΝΔ προσχωρούν 12 στελέχη από το Ποτάμι

Στη ΝΔ προσχωρούν 12 στελέχη από το Ποτάμι
Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης ευχαριστεί τους συνέδρους μετά την επανεκλογή του ως επικεφαλής του κόμματος, σήμερα, τελευταία μέρα του συνεδρίου του Ποταμιού, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Η ΝΔ υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί σήμερα τη μόνη δύναμη να βγάλει τη χώρα από την κρίση αναφέρουν. Ποιοι είναι.

Θοδωρής Λαπαναΐτης

Tην απόφασή τους να συνταχθούν με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη γνωστοποιούν 12 –πρώην πια- στελέχη του Ποταμιού τονίζοντας ότι «επιδιώκουμε να γίνουμε προπομπός ενός αληθινού ποταμού Ελλήνων που θα μεταρρυθμίσει, επιτέλους, την Ελλάδα και θα την απαλλάξει από τη χειρότερη και πιο ανεύθυνα λαϊκιστική διακυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».

Όπως αναφέρουν «η ΝΔ, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί σήμερα τη μόνη δύναμη που μπορεί να ηγηθεί μιας αποτελεσματικής προσπάθειας για να αποκατασταθεί η κυβερνητική σταθερότητα στο εσωτερικό και η αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό περιβάλλον».

Στο πλαίσιο αυτό καλούν «τους συμπολίτες μας, που εμπιστεύθηκαν και στήριξαν στο πρόσφατο παρελθόν την απόφασή μας να μετέχουμε στα κοινά, να εμπιστευθούν και τώρα την εκτίμησή μας, ότι η πραγματική ελπίδα για την Ελλάδα βρίσκεται στην πλειοψηφική συσπείρωση των πολιτών που επιθυμούν κυβερνήσεις αποτελεσματικές μετά τις εκλογές και όχι απλώς ευχάριστες προεκλογικά», καθώς όπως υπογραμμίζουν «η Ελλάδα αιμορραγεί, η χώρα διαλύεται κάτω από την λαίλαπα της λιτότητας και των παραλόγων φόρων. Παραπατάει, μεταξύ της αυτάρεσκης ,‘’αριστερίστικης’’, ουτοπικής ιδεολογίας του βασικού κυβερνώντος κόμματος, και της εγωπαθούς εξουσιολαγνείας του κυβερνητικού του εταίρου».

Τα 12 στελέχη που υπογράφουν τη σχετική διακήρυξη είναι οι Θεοδόσης Ιάκωβος, περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, Λυκούργος Λιαρόπουλος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Νότης Παρασκευόπουλος συγκοινωνιολόγος, Φώτης Σαραντόπουλος συγγραφέας, χημικός, Κωνσταντίνος Δενδρινός στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων, Γιώργος Βλαχογιάννης, τεχνικός δικτύων πληροφορικής, υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας, Κυριάκος Κωστόπουλος φιλόλογος, Νικόλαος Φραγκουδάκης συνταξιούχος, Τίνα Μαρασλή, τραπεζικός, Βλάχος Πασχάλης υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας, Ρίζος Νικόλαος υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, Πηνελόπη Δημητρακοπούλου πολιτικός επιστήμονας.

“Καλή τύχη” από το Ποτάμι

«Καλή τύχη» σχολιάζει το Ποτάμι για τα πρώην στελέχη που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον πρόεδρο της Ν.Δ.

«Οι 12 (που για την ακρίβεια δεν είναι ούτε 12) που κάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι έφυγαν από το Ποτάμι αποχώρησαν από το Κίνημά μας μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου» αναφέρει.

Προσθέτει πως από τότε που αποχώρησαν «κάνουν βόλτες έξω από τη Ν.Δ. αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να τους ανοίξει την πόρτα».