Στην αγορά της Μπογκοτά επεκτείνεται το Beat

Στην αγορά της Μπογκοτά επεκτείνεται το Beat

Μια ακόμη μεγάλη πόλη της Λατινικής Αμερικής προστέθηκε στη λίστα της εταιρείας.

Την επέκτασή του στην πρωτεύουσα την Κολομβίας, Μπογκοτά, ανακοίνωσε το μέλος του Ομίλου Daimler, Beat.

Με περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και περίπου 100.000 εγγεγραμμένους οδηγούς αποκλειστικά στις πόλεις Λίμα (Περού) και Σαντιάγκο (Χιλή), το Beat έγινε πρόσφατα διαθέσιμο σε μια ακόμη μεγάλη πόλη της Νοτίου Αμερικής.

Μέσω αυτής της επέκτασης, το Beat σκοπό έχει όχι μόνο να προσφέρει μία νέα εμπειρία μετακίνησης στους περισσότερους από 7 εκατ. κατοίκους της Μπογκοτά, αλλά να εδραιώσει την παρουσία του και να επιταχύνει την καλπάζουσα ανάπτυξη που γνωρίζει στη Νότια Αμερική.

Συγκεκριμένα, το Beat έχει επιτύχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης άνω του 90% στη Νότια Αμερική (2o τρίμηνο 2018 vs. 2ο τρίμηνο 2017), πραγματοποιώντας σήμερα σχεδόν το διπλάσιο αριθμό διαδρομών σε σχέση με πέρυσι.

Μετά το Περού και τη Χιλή, η Κολομβία είναι τώρα η επόμενη αγορά στην οποία εστιάζει η εταιρεία, ενώ ο στόχος είναι να επεκταθεί στο κοντινό μέλλον σε περισσότερες πόλεις της Νοτίου Αμερικής και να κυριαρχήσει στην περιοχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Beat, Νίκος Δρανδάκης, δήλωσε: «Από το 2014, το Beat προσφέρει εκατομμύρια διαδρομές στη Νότια Αμερική, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται οι άνθρωποι στην πόλη της Λίμα. Με τις δύο πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια του Beat, αυτές του Σαντιάγκο και της Μπογκοτά, φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου μας να γίνει η Beat η κορυφαία εφαρμογή στην περιοχή, και να προσφέρουμε εύκολη, γρήγορη, προσιτή και ασφαλής μετακίνηση σε όλους».