Στην Κροατία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Zeus International

Η εταιρεία αναλαμβάνει το management του μέχρι πρότινος «Novi Spa Hotels & Resort», που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αδριατικής.

Στην Κροατία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Zeus International, η οποία αναλαμβάνει το management του μέχρι πρότινος «Novi Spa Hotels & Resort», που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων και διαθέτει 164 δωμάτια στο καινούριο κτίριο και 337 βίλες συνολικής κτιριακής επιφάνειας άνω των 150.000 τ.μ.

Το ξενοδοχείο, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, πρόκειται σταδιακά να ανακαινιστεί και να λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International ξεκινώντας τον Απρίλιο του 2019, ενώ θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο. Η Zeus International παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Ιταλία.