Στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ ο Ρόμπι Γουίλιαμς

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ποδοσφαιρόφιλος τραγουδιστής δήλωσε ότι η ερμηνεία αυτή είναι η πραγματοποίηση ενός παιδικού του ονείρου, ενώ υποσχέθηκε ένα «αξέχαστο σόου».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα τραγουδίσει στην τελετή έναρξης του φετινού Μουντιάλ στο Στάδιο Λουζνικί της Μόσχας, λίγο πριν το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

Τον τραγουδιστή θα συνοδεύσει η Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφουλίνα και- όχι όμως στα φωνητικά- ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ρονάλντο, που συμμετείχε στις ομάδες που νίκησαν στο Μουντιάλ του 1994 και του 2002.

Ο ποδοσφαιρόφιλος Γουίλιαμς δήλωσε «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και ότι η ερμηνεία αυτή είναι η πραγματοποίηση ενός παιδικού του ονείρου, ενώ υποσχέθηκε, επίσης, ένα «αξέχαστο σόου».

Η FIFA δήλωσε ότι η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί πολύ πιο νωρίς απ’ό,τι συνήθως, μόλις μισή ώρα πριν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά στο επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης, το Live It Up, στο οποίο συμμετέχει ο ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, ο Κολομβιανός τραγουδιστής Νίκι Τζαμ και η Αλβανοκοσοβή τραγουδίστρια Έρα Ιστρέφι.

Ο Ρονάλντο χαρακτήρισε τον εναρκτήριο αγώνα ως «πολύ συμβολικό… Μετά από τόσο σκληρή προσπάθεια, ξαφνικά ολόκληρος ο κόσμος συγκεντρώνεται στην «αυλή» σου για να γιορτάσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Το ένιωσα πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και τώρα είμαι χαρούμενος που θα μοιραστώ αυτό τον ενθουσιασμό και με τους Ρώσους».