Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται ο Ριχάρδος

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται ο Ριχάρδος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Ο 51χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων "Ριχάρδος", ο Δημήτρης - Ριχάρδος Μυλωνάς (Κ), οδηγείται στον ανακριτή, Αθήνα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθούν σήμερα οι πρώτοι κατηγορούμενοι για τη μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού, διαδικασία που αναμένεται να συνεχιστεί αύριο και να ολοκληρωθεί την Κυριακή, καθώς οι 63 εμπλεκόμενοι έχουν χωριστεί σε ομάδες για τις απολογίες τους. Ο ενεχυροδανειστής αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή, ενώ ήδη ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι ο εντολέας του είναι αθώος και ότι όλη η δραστηριότητα του είναι απολύτως νόμιμη.ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Τι υποστήριξε στην απολογία του - Ευθύνες ακόμα και στον Τσίπρα καταλογίζει ο δικηγόρος του.

Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγείται σήμερα ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ο οποίος χθες κρίθηκε προφυλακιστέος για συμμετοχή στο κύκλωμα του λαθρεμπορίας χρυσού.

Ο ίδιος ο ενεχυροδανειστής στην απολογία, τόσο την προφορική όσο και με το υπόμνημα που κατέθεσε, δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται οι οποίες είναι συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

«Παρά τις προσπάθειες μας και παρά το ότι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ανακριτή και εισαγγελέα να αντιληφθούν υποδομή υποθέσεως αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση», δήλωσε ο δικηγόρος του ενεχειροδανειστή ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως και η δήλωση του Πρωθυπουργού που ουσιαστικά προκατέλαβε την κατάληξη της υπόθεσης.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στη φυλακή οδηγείται ο Ριχάρδος – Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

H απόλυτη χλιδή για τον Ριχάρδο: H χρυσή ταυτότητα, τα ποτήρια από χρυσό και περισσότερα από 200 κιλά χρυσού σε πλάκες