Στο Airbnb το διαμέρισμα του θρύλου των Nirvana

Στο Airbnb το διαμέρισμα του θρύλου των Nirvana

Το σπίτι των Kurt Cobain και Courtney Love στο Λος Άντζελες ενοικιάζεται προς 150 δολάρια τη βραδιά.

Μια είδηση η οποία αναμένεται να χαροποιήσει πολλούς φανατικούς φίλους των Nirvana έγινε γνωστή: Το διαμέρισμα που αποτέλεσε για σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι των Kurt Cobain και Courtney Love στο Λος Άντζελες ενοικιάζεται μέσω του Airbnb προς 278 ευρώ τη βραδιά.

Το ζευγάρι έζησε στο διαμέρισμα αυτό για έναν χρόνο, από το 1991 έως και το 1992, και μετακόμισαν μετά από ένα πρόβλημα διαρροής στην μπανιέρα, το οποίο προκάλεσε μάλιστα κάποιες ζημιές στα μουσικά όργανα του τραγουδιστη των Nirvana.

Ο νυν ενοικιαστής του διαμερίσματος, Brandon Kleinman δήλωσε στην ιστοσελίδα Vulture ότι μέχρι πρόσφατα κρατούσε μυστική την ιστορία του συγκεκριμένου διαμερίσματος όποτε το παραχωρούσε σε τρίτους διότι δεν προσέλκυε πάντοτε αυτό που λέμε «καλά παιδιά».

«Έχει πολύ πλάκα», είπε ο Kleinman. «Σχεδόν κάθε μήνα έρχεται κι από ένας περίεργος τύπος μέσης ηλικίας, κλασσικός ροκάς, λίγο “καμμένος”, και μου χτυπάει την πόρτα για να μου πει “έχεις ιδέα τι γινόταν κάποτε εδώ μέσα;”».

Όπως σημειώνει το Time, οι φίλοι των Nirvana δεν θα χρειαστεί απαραίτητα να ταξιδέψουν ως το Λος Άντζελες για να πάρουν μια γεύση του αγαπημένου τους συγκροτήματος, καθώς το ντοκιμαντέρ του Brett Morgen σχετικά με τον Kurt Cobain είναι ήδη έτοιμο και θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο HBO στις 4 Μαΐου.