Στο δίκτυο της Endeavor οι Green Cola και Travelplanet24

Στο δίκτυο της Endeavor οι Green Cola και Travelplanet24

Οι δύο ελληνικές εταιρείες επιλέχθηκαν στο  57ο διεθνές πάνελ της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη.

Η Green Cola και η Travelplanet24/Tripsta εντάχθηκαν στο δίκτυο Endeavor στο 57o διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη με τη συμμετοχή κορυφαίων panelists.

Η Green Cola, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή Περικλή Βενιέρη, αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναψυκτικών, μέσω της θυγατρικής της ΕΠΑΠ. Το 2012 δημιουργήθηκε η Green Cola, ένα νέο προϊόν τύπου cola με φυσικά συστατικά και ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση. Σήμερα πέρα από την ελληνική αγορά εξάγεται στο Ισραήλ, την Κύπρο, τη Σερβία, τη  Ρουμανία, τη Βουλγαρία, το Βέλγιο και την Αυστραλία. Το 2013 παρουσιάζονται επιπλέον προϊόντα χαμηλής θερμιδικής αξίας, ΜΠΛΕ, GR8 (Gr-eight) καθώς και τα Mixers Mix&Match.

Η δεύτερη προσθήκη στο δίκτυο είναι η Τravelplanet24, που εκπροσωπήθηκε από τον συνιδρυτή και CEO, Philipp Brinkmann και αξιολογήθηκε μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της Endeavor Global, Edgar Bronfman Jr. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία online ταξιδιωτικά γραφεία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 2005 και προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας την δυνατότητα, όλο το 24ωρο και σε πραγματικό χρόνο, να κλείσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 39 αγορές με την επωνυμία Tripsta και έχει γραφεία στο Σύνταγμα, το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 21 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 15 επιχειρήσεις από 9 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.501 από 666 εταιρείες σε 22 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς και έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400,000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $6,5 δισ. το 2013.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι εταιρείες Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papadimitriou, Fereikos-Helix, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Farmers Republic και Think Digital Group.