Στρατηγική συνεργασία της Endeavor με το Facebook

Στρατηγική συνεργασία της Endeavor με το Facebook

Μαζί θα δημιουργήσουν μια σειρά από video conferences για τα μέλη του δικτύου της Endeavor.

Τη συνεργασία της με το Facebook ανακοίνωσε η Endeavor για τη δημιουργία μιας σειράς από video conferences που θα δίνουν τη δυνατότητα στους Endeavor Entrepreneurs, οι οποίοι εξειδικεύονται στο κομμάτι της τεχνολογίας, να συνδέονται με τους ειδικούς σε θέματα προϊόντων του τεχνολογικού κολοσσού.

Η δεύτερη σειρά από workshops θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου και θα επικεντρώνεται στα εργαλεία ελέγχου ταυτότητας του Facebook.

Το πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο απ’ το event του Facebook, “F8″, και δημιουργεί μια προσαρμοσμένη εκπαιδευτική εμπειρία αποκλειστικά για τους επιχειρηματίες της Endeavor σε όλο τον κόσμο και σε όσους ασχολούνται με τη τεχνολογία, με στόχο στηρίξει τους προγραμματιστές για να επωφεληθούν από την πλατφόρμα του Facebook.

Το πρώτο workshop επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο το προϊόν και τα εργαλεία του Facebook βοηθούν τους προγραμματιστές να αναπτυχθούν, πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου και συμμετείχαν πάνω από 50 άτομα από όλο τον κόσμο.

Τα video conferences θα προγραμματίζονται για κάθε 6-8 εβδομάδες και θα «φιλοξενούνται» από το Facebook σε διάφορες τοποθεσίες παγκοσμίως.