Τα «Φιλαράκια» ενώθηκαν για δυο ώρες στο κανάλι του NBC

Τα «Φιλαράκια» ενώθηκαν για δυο ώρες στο κανάλι του NBC

Δείτε το βίντεο της επανένωσής τους.

Το καστ της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Friends», επανενώθηκε για δυο ώρες στο κανάλι του NBC. Τα πέντε από τα έξι «αστέρια» που εμφανίστηκαν, η Lisa Kudrow, ο David Schwimmer, η Courteney Cox, ο Matt LeBlanc, και η Jennifer Aniston εξήγησαν πώς έχτισαν το δεσμό τους, ενώ έκαναν αναφορά στο θρυλικό σκηνοθέτη της σειράς James Burrows, τον οποίο και τιμά το αμερικανικό κανάλι με ένα αφιέρωμα με τίτλο «Must See TV: An All-Star Tribute to James Burrows» την ερχόμενη Κυριακή.

Ο έκτος της «παρέας» Matthew Perry δεν κατάφερε να παραστεί στην εκπομπή, διότι είναι απασχολημένος με το έργο «The End Of Longign» στο Λονδίνο.

«Λείπει ένας από εμάς! Ευχόμαστε να ήταν εδώ. Μatty, μας λείπεις», είπε ο Matt LeBlanc στην έναρξη της εκπομπής στον παρουσιαστή Andy Cohen.

Παρόλο που ο Burrows σκηνοθέτησε μόνο 15 επεισόδια, συμπεριλαμβανομένου και το πιλοτικό, η μεγαλύτερη συμβολή του στο έργο ήταν ότι κατάφερε να «ενώσει» τους πρωταγωνιστές και να δημιουργήσει μια δυνατή φιλία μεταξύ τους, προκειμένου αυτό να βγει και στη μεγάλη οθόνη.

«Ο Burrow πραγματικά μας ενθάρρυνε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, να είμαστε ευγενικοί και να αλληλο-υποστηριζόμαστε», ανέφερε ο LeBlanc.

Για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, ο Burrow τους ζήτησε να παίξουν πόκερ: «Μας έδωσε το καμαρίνι του επειδή ήταν μεγάλο», συμπλήρωσε ο Kudrow. «Θέλαμε πραγματικά να γνωριστούμε μεταξύ μας, νιώθαμε ότι το είχαμε ανάγκη. Και έτσι αρχίσαμε να παίζουμε πόκερ».

«Το γεγονός ότι παίζαμε πόκερ ενέπνευσε και την ιδέα να γραφτεί το επεισόδιο “The One With All The Poker”», σημείωσε η Aniston.