Τα Φιλαράκια: Όλοι οι λαμπεροί γκεστ που θα εμφανιστούν στο επεισόδιο

Τα Φιλαράκια: Όλοι οι λαμπεροί γκεστ που θα εμφανιστούν στο επεισόδιο
Friends Serie TV 1994 2004 Jennifer Aniston Courteney Cox Lisa Kudrow Matt LeBlanc Matthew Perry David Schwimmer. Collection Christophel © Warner (Photo by Warner / Collection ChristopheL via AFP) Photo: AFP

Το δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser από «Τα Φιλαράκια» με τους έξι φίλους να περπατούν αγκαλιασμένοι προς το στούντιο της Warner στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Το δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser με τους έξι φίλους να περπατούν αγκαλιασμένοι προς το στούντιο της Warner στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Από το αναμενόμενο reunion θα περάσουν και αρκετοί γκεστ, όπως η Ρις Γουίδερσπουν, ο Τομ Σέλεκ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι BTS, ο Τζέιμς Κορντέν, η Σίντι Κρόφορντ, η Κάρα Ντελεβίν, η Lady Gaga, ο Έλιοτ Γκουλντ, ο Κιτ Χάρινγκτον, η Κριστίνα Πικλς, ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ (Γκάνθερ), η Μάγκι Γουίλερ (Τζάνις), αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Σύμφωνα με το teaser που δημοσίευσε το HBO Max, το «Friends: The Reunion», όπως είναι ο τίτλος του επεισοδίου, θα κάνει την εμφάνισή τους στις οθόνες των συνδρομητών στις 27 Μαΐου.

Οι φήμες για το πιθανό reunion ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2019, ενώ η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε τον Φεβρουάριο του 2020. Τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν τον ίδιο μήνα, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού και οι περιορισμοί που τέθηκαν από τα διάφορα κράτη, προκάλεσαν την καταναγκαστική παύση της παραγωγής. Τα γυρίσματα, εν τέλη, ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα.