Τατσόπουλος: Αν δεν υπήρχε ο Πύρρος Δήμας θα είχα φάει ξύλο από τον Μίχο

Τατσόπουλος: Αν δεν υπήρχε ο Πύρρος Δήμας θα είχα φάει ξύλο από τον Μίχο

Τι δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, αναφερθείς στην χθεσινή επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χ.Α.

«Τον Πύρρο Δήμα τον σέβομαι και τον αγαπώ πολύ. Και τον ευχαριστώ για την παρέμβασή του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είχα φάει ξύλο» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερθείς στην χθεσινή επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος κινήθηκε εναντίον του, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε μιλώντας στον Σκάι.

Ο ίδιος, αποκάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής «σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας» και έδωσε -ειρωνικά- συγχαρητήρια στο εκλογικό σώμα «που έστειλε τους τραμπούκους στη Βουλή».

Παράλληλα, ο Πύρρος Δήμας, ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης κείμενο στο facebook με αφορμή την πρόκληση των χρυσαυγιτών.

«Δεν φοβάμαι κανέναν και καμιά απειλή. Γι’ αυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ’ ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ...».


Τατσόπουλος για Μίχο από fon1972

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε ακόμη: 

Άρση ασυλίας για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

«Σόου» των Χρυσαυγιτών έξω και μέσα στη Βουλή

Οι «άθλιοι» του Χρήστου Παππά στη Βουλή