Τελεσίγραφο Μασκ στους υπαλλήλους του: Η τηλεργασία τέλος ή φεύγετε από την Tesla

Τελεσίγραφο Μασκ στους υπαλλήλους του: Η τηλεργασία τέλος ή φεύγετε από την Tesla
epa08042640 Tesla and SpaceX CEO Elon Musk leaves after the first day of a trial against British diver Vernon Unsworth at the United States Courthouse in Los Angeles, California, USA, 03 December 2019. Unsworth has taken Musk to court on the grounds of defamation after Musk accused him of being a pedophile during the rescue of 13 people from a flooded Thai cave in July 2018. EPA/CHRISTIAN MONTERROSA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πλέον αποδεκτή», δήλωσε ο 'Ελον Μασκ σε ενημερωτικό email προς τα στελέχη της Tesla.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου φαίνεται ότι έχει κουραστεί από την τηλεργασία των στελεχών της εταιρείας του, Tesla.

Σύμφωνα με το Bloomberg, o διευθύνων σύμβουλος της Tesla συμμετείχε σε συζήτηση στο Twitter για την επιστροφή στο γραφείο την Τετάρτη, επεξηγώντας ένα email που από ό,τι φαίνεται, έστειλε σε στελέχη της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Κάτω από τη γραμμή θέματος «Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πλέον αποδεκτή», ο Μασκ έγραφε ότι «όποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ *ελάχιστο*) 40 ώρες την εβδομάδα ή να φύγει από την Tesla».

Συνέχισε γράφοντας ότι το γραφείο «πρέπει να είναι ένα κύριο γραφείο της Tesla, όχι ένα απομακρυσμένο υποκατάστημα άσχετο με τα καθήκοντα εργασίας, για παράδειγμα να είναι υπεύθυνος για τις ανθρώπινες σχέσεις του εργοστασίου Fremont, αλλά το γραφείο του να βρίσκεται σε άλλη Πολιτεία».