Τέλεια νέα για τους φανατικούς φίλους του Star Wars

Τέλεια νέα για τους φανατικούς φίλους του Star Wars

Διαθέσιμες σε υψηλή ανάλυση για download και οι έξι ταινίες της επικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Η Disney, η Lucasfilm Ltd. και η 20th Century Fox ανακοίνωσαν πως προχωρούν στη διάθεση της ψηφιακής συλλογής ταινιών της σειράς «Star Wars» μέσω υπηρεσιών downloading. Οι έξι ταινίες του δημοφιλούς franchise θα είναι διαθέσιμες  για τα παγκόσμιο κοινό, με εικόνα υψηλής ανάλυσης, από την Παρασκευή 10 Απριλίου.

«Από το ντεμπούτο της πρώτης ταινία πριν από περίπου 40 χρόνια, το Star Wars έχει μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο με λεγεώνες οπαδών κάθε γενιάς», ανέφερε ο πρόεδρος των Wall Disney Studios Άλαν Μπέρκγμαν. «Είναι πρέπον για αυτό το κοινό να απολαμβάνει αυτό το θρυλικό έπος και τις πολλές εκπληκτικές ιστορίες πίσω από την κάμερα που τη συνοδεύουν σε ένα πλήθος από πλατφόρμες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τελικά προσφέρουμε και τις έξι ταινίες σε ψηφιακό HD για πρώτη φορά.»

Η αγαπημένη σειρά είναι προς το παρόν διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω των ψηφιακών καταστημάτων iTunes, Amazon και Google Play. Οι οπαδοί της σειράς μπορεί να προμηθευτούν κάθε μια ταινία ξεχωριστά, είτε συνολικά την ψηφιακή συλλογή. Η τιμή για κάθε ταινία κυμαίνεται στα 20 δολάρια, ενώ το σύνολο της ψηφιακής συλλογής στα 100 δολάρια.

Επιπλέον, οι θεατές των ταινιών θα μπορούν να απολαύσουν επιπλέον υλικό που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και ακυκλοφόρητους διαλόγους μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν στη σειρά.

«Αυτές οι ταινίες έφεραν νέα δεδομένα στη τεχνολογία, το σχέδιο, τον ήχο και τα οπτικά εφέ», ανέφερε η πρόεδρος της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι. «Δημιουργήσαμε ένα πολύ ειδικό περιεχόμενο-δώρο το οποίο εμβαθύνει στην πλούσια ιστορία του έπους, μεταξύ του οποίου περιλαμβάνονται και νέοι ακυκλοφόρητοι διάλογοι μεταξύ των θρυλικών ηθοποιών του Star Wars, που βοήθησαν τον Τζορτζ Λούκας να φέρει το εικονικό του σύμπαν στη ζωή.»

Το έβδομο επεισόδιο της σειράς, «Star Wars: The Force Awakens», θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου και το όγδοο επεισόδιο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Disney.

Μέχρι τότε, οι φίλοι του διαστημικού έπους θα μπορούν να απολαμβάνουν τις περιπέτειες του Luke, της πριγκίπισσας Leia, του Darth Vader, του Obi-Wan και των υπόλοιπων ηρώων της σειράς, από την «Αόρατη Απειλή» έως την «Επιστροφή των Jedi» σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν και από οποιοδήποτε σημείο του γαλαξία.