Τέλος στα σενάρια πώλησης του Ιωαννίδη βάζει ο Παναθηναϊκός

Τέλος στα σενάρια πώλησης του Ιωαννίδη βάζει ο Παναθηναϊκός
Fotis Ioannidis of Panathinaikos FC is playing during the Greek Super League Play Off match between Panathinaikos FC and PAOK FC at Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens, Greece, on March 31, 2024. (Photo by Stefanos Kyriazis/NurPhoto) (Photo by Stefanos Kyriazis / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Οι πράσινοι διαψεύδουν κατηγορηματικά τα πορτογαλικά ρεπορτάζ, τονίζοντας πως ούτε επίσημη πρόταση έχει από τη Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη, ούτε προτίθεται να πουλήσει τον 24χρονο φορ.

Από το πρωί του Σαββάτου (1/6) υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στα πορτογαλικά ΜΜΕ περί «επίσημης πρότασης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προς τον Παναθηναϊκό για την αγορά του Φώτη Ιωαννίδη», με την επισήμανση πως κατατέθηκε προσφορά 16+2 εκατ. ευρώ και πως «η συμφωνία είναι κοντά».

Τα παραπάνω, εντούτοις, δεν έχουν βάση και σε όλα αυτά πήρε άμεσα θέση επίσημα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά πως το κλαμπ δεν έχει καμια πρόθεση πώλησης του Ιωαννίδη, ενώ διευκρινίζει (για να μπαίνουν τα πράγματα σε μία σωστή βάση και σειρά) πως παρά τα γραφομενα στην Πορτογαλία, δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση για τον 24χρονο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σχετικά με τον Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόθεση πώλησής του. Επίσης, περί Σπόρτινγκ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επίσημο σε σχέση με τα γραφομενα στην Πορτογαλία…» ανέφεραν στην επίσημη θέση τους οι «πράσινοι» επί του συγκεκριμένου θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: