Τέλος στην απεργία των ταξί – Κανονικά κυκλοφορούν από αύριο το πρωί
- 05/11/2025, 15:22
- SHARE
Κανονικά θα κυκλοφορούν τα ταξί στους δρόμους της Αττικής την Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, καθώς η προγραμματισμένη 48ωρη απεργία αναστέλλεται και θα λήξει στις 06:00 το πρωί.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), αφού έγινε δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
Αν και στη συνάντηση δεν επιτεύχθηκε τελική συμφωνία, η προσωρινή αναστολή της απεργίας επιτρέπει στους οδηγούς να επιστρέψουν στους δρόμους νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Οι αυτοκινητιστές συνεχίζουν να διεκδικούν ελεύθερη διέλευση στις λεωφορειο-λωρίδες, αναθεώρηση των αποφάσεων για ηλεκτροκίνηση και φορολογία, καθώς και μέτρα κατά του αθέμιτου ανταγωνισμού από εταιρείες όπως η Uber και η Bolt.