Τέλος τα αεροπορικά εισιτήρια για Ρώσους από 18 έως 65 ετών – Sold out οι πτήσεις μετά την κήρυξη επιστράτευσης

Τέλος τα αεροπορικά εισιτήρια για Ρώσους από 18 έως 65 ετών – Sold out οι πτήσεις μετά την κήρυξη επιστράτευσης
People walk along the Domodedovo International Airport outside Moscow on February 11, 2018. - A Russian passenger plane carrying 71 people crashed near Moscow on February 11 minutes after taking off, killing everyone on board in one of the country's worst ever aviation disasters. (Photo by Maxim ZMEYEV / AFP) Photo: AFP
Οι απευθείας πτήσεις από τη Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία, και το Γερεβάν, στην Αρμενία, και οι δύο είναι προορισμοί που επιτρέπουν την είσοδο των Ρώσων χωρίς βίζα (θεώρηση εισόδου), είχαν ξεπουληθεί σήμερα.

Οι ρωσικές αεροπορικές εταιρείες σταμάτησαν να πωλούν εισιτήρια σε Ρώσους ηλικίας 18 έως 65 ετών, εκτός εάν μπορούν να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία έγκρισης για ταξίδι από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Όλες οι πτήσεις από Ρωσία προς διαθέσιμους προορισμούς εξωτερικού εξαντλήθηκαν την Τετάρτη, αφού ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε «μερική» κινητοποίηση των 25 εκατομμυρίων εφέδρων της χώρας.

Οι πτήσεις από τη Μόσχα προς τις πρωτεύουσες της Γεωργίας, της Τουρκίας και της Αρμενίας – οι οποίες δεν απαιτούν βίζα για τους Ρώσους – για τις 21 Σεπτεμβρίου δεν ήταν πλέον διαθέσιμες μόλις μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Πούτιν, σύμφωνα με τον κορυφαίο ιστότοπο σχεδιασμού ταξιδιών της Ρωσίας aviasales.ru.

Μέχρι το μεσημέρι ώρα Μόσχας, οι απευθείας πτήσεις από τη Μόσχα προς Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν και Κιργιστάν είχαν επίσης σταματήσει να εμφανίζονται στον ιστότοπο.