Τελος τα Galaxy Note για τη Samsung;

Τελος τα Galaxy Note για τη Samsung;

Η νοτιοκορεάτικη τεχνολογική εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί μόνο μία συσκευή κάθε έτος.

To Galaxy Note 7 ίσως να είναι το τελευταίο μοντέλο Galaxy Note που θα κυκλοφορήσει η Samsung, σύμφωνα με την Korea Herald.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η τεχνολογική εταιρεία έχει «βάλει στην άκρη» για λίγο τα Galaxy Note προκειμένου να ρίξει το βάρος της στην εμβληματική σειρά των Galaxy S και να εξασφαλίσει τον έλεγχο της ποιότητας.

Παραδοσιακά η Samsung λανσάρει κάθε χρόνο δυο σειρές smartphones, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απόλυτα ότι είναι κερδοφόρο για μία εταιρεία, πόσο μάλλον για έναν τεχνολογικό κολοσσό. Και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την Korea Herald, η κορεάτικη εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορεί στην αγορά μόνο μία συσκευή το έτος.

Αυτό το μοτίβο πιθανότατα να αλλάξει την επόμενη χρονιά, χωρίς όμως αυτή η απόφαση να είναι και οριστική. Τέλος, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι προμηθευτές της Samsung δεν έχουν επίσημα ενημερωθεί για τις προθέσεις της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι το Galaxy Note 7 έχει αντιμετωπίσει δυο ανακλήσεις και μια συνολική ακύρωση παραγωγής και πωλήσεων εξαιτίας των ελαττωματικών μπαταριών του.