Θα γίνει η Ελλάδα μια χώρα όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άντρες;

Θα γίνει η Ελλάδα μια χώρα όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσες ευκαιρίες με τους άντρες;

Χορήγηση 5 υποτροφιών σε γυναίκες, σε συνεργασία της ΕΕΔΕ με τη ΓΓΙΦ. Ποια είναι τα κριτήρια και πού αποστέλλονται οι αιτήσεις.

Πέντε υποτροφίες σε γυναίκες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για τη συμμετοχή τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα της εταιρείας Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), χορηγούνται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ).

Η δράση εντάσσεται, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση», προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία των γυναικών στον τομέα Μάνατζερ και Επιχειρηματιών.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι μια πιλοτική συνεργασία και αφορά μόνο το τμήμα της Αθήνας. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες απόφοιτοι Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εσωτερικού και εξωτερικού (αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ), με κατεύθυνση θετικών και οικονομικών σπουδών.

Επιπλέον κριτήρια αποτελούν ο βαθμός πτυχίου, το οικογενειακό εισόδημα, η μονογονεϊκή ή πολύτεκνη οικογένεια και άτομο ΑΜΕΑ, Ρομά, πρόσφυγας.

Το δικαίωμα συμμετοχής ισχύει έως και 19 Σεπτεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου) και η σχετική επιστολή πρέπει να σταλεί στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8, Τ.Κ. 10559, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο ΓΓΙΦ), ΑΘΗΝΑ, με την ένδειξη: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 213- 15 11 147 και 213 – 15 11 111 (ώρες: 12:00-14:00) και στο site της ΕΕΔΕ: http://www.eede.gr/programs/metaptuxiako-programma-sth-dioikhsh-epixeirhsewn