Θεοχάρης: Το συγγνώμη του Τσίπρα δεν είναι αρκετό – Διέσυρε ανθρώπους που δεν του έφταιξαν

Θεοχάρης: Το συγγνώμη του Τσίπρα δεν είναι αρκετό – Διέσυρε ανθρώπους που δεν του έφταιξαν
Φωτογραφία αρχείου (11/7/2016) του νέου υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019. Ανακοινώθηκε σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Το συγγνώμη το είπε εμμέσως αλλά δεν είναι αρκετό» ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης

«Το συγγνώμη το είπε εμμέσως αλλά δεν είναι αρκετό γιατί διέσυρε την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων οι οποίοι δεν του έφταιξαν σε τίποτα. Ήδη, οι αντιδράσεις είναι σφοδρές», ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας για την παράταση στη διασύνδεση POS – Ταμειακών Μηχανών, ο κ. Θεοχάρης τόνισε: «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. 

Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση». 

Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: