Θύμα κορωνοϊού και ο Μελ Γκίμπσον

Θύμα κορωνοϊού και ο Μελ Γκίμπσον
epa05588252 US director Mel Gibson arrives for the Australian premiere of Hacksaw Ridge in Sydney, New South Wales, Australia, 16 October 2016. The movie opens in Australian cinemas on 03 November. EPA/PAUL MILLER AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σημειώνεται πάντως πως μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς κόλλησε τον ιό ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Στην αποκάλυψη ότι ο διάσημος ηθοποιός Μελ Γκίμπσον νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μια εβδομάδα στο νοσοκομείο προχώρησε η εφημερίδα Daily Telegraph.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 15,5 εκατομμυρίων παγκοσμίως και ανάμεσα στους ανθρώπους, που έχουν προσβληθεί από την επικίνδυνη νόσο, βρίσκονται και πολλά πρόσωπα της δημόσιας σφαίρας.

Ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» έτσι και γνωστά πρόσωπα του θεάματος, του αθλητισμού, αλλά και του πολιτικού κόσμου. Ένα από αυτά είναι και ο Μελ Γκίμπσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ και που στη συνέχεια επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του 64χρονου ηθοποιού, ο Μελ Γκίμπσον διαγνώστηκε με κοροναϊό τον περασμένο Απρίλιο.

Σημειώνεται πάντως πως μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς κόλλησε τον ιό ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον Γκίμπσον χορηγήθηκε Remdesivir στο νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα.

Έκτοτε, καταλήγουν οι ίδιες πηγές, ο 64χρονος ηθοποιός έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε τεστ για κορωνοϊό τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά.