Θλιβερό σόου καταγγέλλει η αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Τόσκα

Θλιβερό σόου καταγγέλλει η αντιπολίτευση για τις δηλώσεις Τόσκα
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλάει στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής των άρθρων και του συνόλου του Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών " Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης) " στην Ολομέλεια της Βουλής , Βουλή, Αθήνα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

«Πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πολιτικούς που είναι και ανίκανοι και περήφανοι έπειτα από μία τραγωδία», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως η στάση της κυβέρνησης μπορεί να προκαλέσει «μόνον οργή». Προσθέτει πως για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πολιτικούς που είναι ανίκανοι και συνάμα δηλώνουν υπερήφανοι μετά από εθνική τραγωδία.

Η ΝΔ αφήνει αιχμές για τις στάσεις των αρχηγών της Πυροσβεστικής και στης Αστυνομίας που μίλησαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, χαρακτηρίζοντάς τους «υπηρεσιακούς παράγοντες» που η κυβέρνηση έχει επιλέξει ως επικεφαλής.

«Όλα έγιναν σωστά λοιπόν» σχολίασε Το Ποτάμι, σημειώνοντας πως στο κυβερνητικό «σόου» βγήκε ότι για όλα φταίνε «κάποιοι εμπρηστές, άγνωστοι βέβαια, και ο ‘στρατηγός άνεμος’». «Αντί για την παραμικρή έστω αυτοκριτική, ήρθαν για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με το θράσος. Το θράσος που για άλλη μια φορά επιστρατεύεται για να καλύψει πολιτικές ευθύνες και επιχειρησιακές ανικανότητες».

«Ντροπή να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι έπειτα από τόσους θανάτους», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για τη συνέντευξη τύπου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Ντροπή να θεωρούν ότι η επιχείρηση εκκένωσης στο Μάτι -που δεν έγινε ποτέ- ήταν μια καταδικασμένη υπόθεση. Ντροπή ακόμη και η δήθεν παραίτηση του κ. Τόσκα. Δεν λείπει μόνο η συγνώμη. Δεν λείπει η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Λείπει αυτό που με απλά λόγια λέει ο λαός μας. Λίγη τσίπα», αναφέρει ο κ. Χρηστίδης.