Τι απαντά το Μαξίμου στον Μανώλη Γλέζο

Τι απαντά το Μαξίμου στον Μανώλη Γλέζο

«Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος» αναφέρει η κυβέρνηση σε non paper.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου στα όσα διατυπώνει με άρθρο του ο Μανώλης Γλέζος στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, σχετικά με την συμφωνία στο Eurogroup και τα περί ψευδαισθήσεων που δημιούργησε η νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το άτυπο σημείωμα που δημοσιεύτηκε, το Μαξίμου αναφέρει: «Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».

Απάντηση και από τον Αλέκο Φλαμπουράρη
«Η Ευρώπη παρακολουθεί με ανακούφιση την απομόνωση των ακραίων φωνών της λιτότητας στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν τη συμφωνία στο Eurogroup, ενώ παράλληλα πάνω από το 80% του ελληνικού λαού στηρίζει τη διαπραγμάτευση» αναφέρει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης, απαντώντας κι εκείνος στον Μανώλη Γλέζο.

«Την ώρα, λοιπόν, που η δύσκολη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη περιμέναμε μια πιο δίκαιη και νηφάλια αποτίμηση από ένα στέλεχος της εμπειρίας και της διαδρομής του Μανώλη Γλέζου», καταλήγει ο κ. Φλαμπουράρης.

Σχόλιο Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter
«Αγαπώ και σέβομαι τον Μ. Γλέζο, αλλά δεν συμφωνώ. Τούτη την ώρα χρειάζεται να είναι δίπλα και όχι απέναντι στην νέα κυβέρνηση και τον Τσίπρα» σημειώνει με ανάρτησή του στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με το άρθρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου.