Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το webinar «AI vs IA» της People for Business

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το webinar «AI vs IA» της People for Business
Στη διαδικτυακή συζήτηση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος θα μιλήσει για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, «Τον Άνθρωπο και την Τεχνητή νοημοσύνη», με αφορμή το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«AI Vs IA» είναι το αντικείμενο του webinar, που θα πραγματοποιήσει η People for Business τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 14:00. Στη διαδικτυακή συζήτηση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ο οποίος θα μιλήσει για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ανθρωπος», με αφορμή το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ειδικότερα, θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως: Ποιος είναι ο ψηφιακός συνάδελφος, συνεργάτης και εταίρος, που προκύπτει από τα νέα δεδομένα και πώς η εκθετική αύξηση της τεχνολογίας και η ολοένα και πιο αυξημένη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλες σχεδόν τις εταιρικές διαδικασίες, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την έννοια του «συνεργάτη». Ο νέος μας συνάδελφος έχει και φυσική υπόσταση, αλλά πλέον και ψηφιακή διάσταση. Ενσυναίσθηση, πνεύμα συνεργασίας και επίλυση προβλημάτων ανάμεσα σε συναδέλφους, αλλά και ανάμεσα σε… ρομπότ.

Στη συνέχεια, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα της έρευνας της PfB, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου 2020, με θέμα «Νέο μοντέλο εργασίας στη μετά covid-19 εποχή».

Το webinar, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στις 14:00, θα συντονίσει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Στέλιος Μορφίδης.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο,  https://youtu.be/gh5MuFR08d4 στο κανάλι της People for Business στο YouTube.