Τι ετοιμάζουν οι Ομπάμα, ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Lady Gaga;

Τι ετοιμάζουν οι Ομπάμα, ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Lady Gaga;
epa05942434 Former US President Barack Obama (R) and former US First Lady Michelle Obama (L) wave as they arrive to participate in a roundtable discussion and community meeting on the Obama Presidential Center at the South Shore Cultural Center in Chicago, Illinois, USA, 03 May 2017. The center, when constructed in nearby Jackson Park, will house the presidential library, cultural center and the Obama Foundation. EPA/TANNEN MAURY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το ζεύγος Ομπάμα, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Lady Gaga και δεκάδες ακόμα προσωπικότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάτι πολύ όμορφο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Lady Gaga και το διάσημο συγκρότημα της K-Pop BTS βρίσκονται μεταξύ των δεκάδων διάσημων προσωπικοτήτων που θα χαιρετίσουν την τάξη του 2020 σε διαδικτυακές τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές εκδηλώσεις για το τέλος της χρονιάς στα λύκεια και τα πανεπιστήμια.

Το ζεύγος Ομπάμα θα παραστεί σε δύο διαφορετικές τελετές αποφοίτησης.

Κατά τη διάρκεια μιας πολυμεσικής εκδήλωσης μίας ώρας με τίτλο «Ας αποφοιτήσουμε μαζί», η οποία θα προβληθεί στις 16 Μαΐου, σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ο Μπαράκ Ομπάμα θα εκφωνήσει μήνυμα προς τους μαθητές της τελευταίας τάξης του Λυκείου, όπου αναμένεται να επικεντρωθεί στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο YouTube με τίτλο «Αγαπητή τάξη του 2020», που θα οργανώσει ο οργανισμός Reach Higher της Μισέλ Ομπάμα και θα προβληθεί μέσω streaming στις 6 Ιουνίου, ο πρώην πρόεδρος θα «συμμαχήσει» με την κάτοχο του Νόμπελ Ειρήνης, την Πακιστανή Μάλαλα Γιουσαφζάι, το συγκρότημα BTS και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, για να τιμήσουν τους απόφοιτους των ΗΠΑ.

Σχολεία και πανεπιστήμια έκλεισαν στις ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας της νόσου Covid-19, στερώντας από μαθητές και φοιτητές τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις-ορόσημο της ζωής τους με τις οποίες σηματοδοτείται το τέλος της επίσημης εκπαίδευσής τους.