Τι κοινά έχουν οι δισεκατομμυριούχοι μεταξύ τους

Τι κοινά έχουν οι δισεκατομμυριούχοι μεταξύ τους

Κι όμως υπάρχουν έξι χαρακτηριστικά που είναι συνηθισμένα στους πιο πλούσιους ανθρώπους. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών GoCompare , η οποία ανέλυσε δεδομένα του περιοδικού Forbes από το 1996 μέχρι το 2015, υπάρχουν μερικοί «κανόνες» στους οποίους οι περισσότεροι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου φαίνεται να υπακούουν.  Ας τους δούμε.

1. Είναι παντρεμένοι – Το 88% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου έχουν μια σύζυγο ή έναν σύζυγο. Το πιο γνωστό παράδειγμα είναι ο CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ,η περιουσία του οποίου ξεπερνάει τα 35 δις δολάρια και είναι παντρεμένος με την ΠρίσιλαΤσαν. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό απέκτησαν τη κόρη της Μαξ.

2. Έχουν τα παιδιά – Μόνο το 21% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου είναι άτεκνοι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Forbes το 25 % των δισεκατομμυριούχων έχουν τέσσερα παιδιά , ενώ το 17 % έχουν πέντε ή περισσότερα, όπως ο Ντόναλτ Τραμπ.

3. Έχουν πτυχία – Αν και υπάρχουν δισεκατομμυριούχοι, συμπεριλαμβανομένων του ιδρυτή της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον και του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς , που έχουν δημιουργήσει κολοσσούς χωρίς να έχουν πτυχία, το 77% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου έχουν τουλάχιστον ένα πτυχίο πανεπιστημίου.

4. Έχουν μαλλιά – Μόνο το 21% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου είναι φαλακροί. Να σημειωθεί πως στην συντριπτική πλειοψηφία οι δισεκατομμυριούχοι είναι άνδρες (μόνο 197 απ’ τους 1.826 δισεκατομμυριούχους είναι γυναίκες). Οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι άντρες έχουν τα μαλλιά – όπως ο ιδρυτής της Alibaba Τζακ Μα.

5. Δεν φορούν γυαλιά – Έρευνες έχουν δείξει πως μόνο το 41 % από αυτούς φορούν γυαλιά.

6. Είναι Υδροχόοι – Το 12,5 % των δισεκατομμυριούχων του κόσμου έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Ιανουαρίου και 9 Φεβρουάριου, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ. Εν τω μεταξύ, μόνο το 5,9 % των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 Ιουνίου 21 και 22 Ιουλίου.