Τιμητική διάκριση του Νίκου Δρανδάκη του Taxibeat

Τιμητική διάκριση του Νίκου Δρανδάκη του Taxibeat

Η βράβευση θα γίνει στην Τελετή Απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017.

Ο Νίκος Δρανδάκης, Founder & CEO του Taxibeat, ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες που ανέδειξε το ελληνικό startup οικοσύστημα θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο στην Τελετή Απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο πλαίσιο της ολοήμερης καταληκτικής εκδήλωσης με την οποία κορυφώνονται τα εν λόγω βραβεία.

Το Taxibeat είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα mobile application που απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης ταξί, δίνοντας την δυνατότητα στους επιβάτες να εντοπίσουν όλα τα διαθέσιμα ταξί που βρίσκονται κοντά τους και να καλέσουν όποιο προτιμούν, με ένα tap στην οθόνη του smartphone τους. Το Taxibeat επεκτείνεται ραγδαία στο εξωτερικό, ήδη βρίσκεται σε 5 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει και σημαντική χρηματοδότηση.

Τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017 κορυφώνονται το Σάββατο 18 Μαρτίου, με μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού καινοτόμου επιχειρείν.

Κατά τη διάρκειά της οι shortlisted εταιρείες θα διεκδικήσουν τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού, τα βραβεία, αλλά και τις δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες που θα τους προσφερθούν.

Οι εταιρείες αυτές, μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν pitching παρουσιάσεις σε πάνελ αναγνωρισμένων mentors, ενώ θα συμμετάσχουν σε one2one sessions, όπου θα λάβουν χρήσιμες συμβουλές μέσω προσωπικών συναντήσεων με mentors, investors και business angels. Και όλα αυτά, διότι στόχος της ευρύτερης διαδικασίας είναι όχι μόνο να επιβραβευθούν οι νέες καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, αλλά και να προσφερθεί υποστήριξη στις επιχειρήσεις αυτές στην προσπάθειά τους να διαγράψουν αναπτυξιακή πορεία. Την ίδια ημέρα δε, θα ανακοινωθεί και η φοιτητική ομάδα που διακρίθηκε στο μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), η οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Οι υποψηφιότητες των Παπαστράτος StartUp/ScaleUp Greece Awards 2017 αξιολογήθηκαν από μια Επιτροπή Αξιολόγησης που απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες του Start-up και Scale-up οικοσυστήματος. Οι φορείς που υποστηρίζουν το διαγωνισμό, καθώς και η Επιτροπή Αξιολόγησης θα δώσουν την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που θα διακριθούν να επιτύχουν την κατάλληλη δικτύωση που επιζητούν, όσον αφορά πελάτες, χρηματοδότηση, εξωστρέφεια, κ.λπ. Τα βραβεία υποστηρίζουν το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN), η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), το EKINISI LAB – ΣΕΒ, ο ΣΕΠΕ.