Tίτλοι τέλους για Bitcoin Cash, Ethereum Classic, XRP και XLM στο Coinbase Wallet 

Tίτλοι τέλους για Bitcoin Cash, Ethereum Classic, XRP και XLM στο Coinbase Wallet 
Coinbase logo displayed on a phone screen and representation of cryptocurrency are seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on February 16, 2022. (Photo illustration by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Η εταιρεία σημείωσε τη "χαμηλή χρήση" ως λόγο για τον οποίο δεν υποστηρίζει πλέον αυτά τα tokens

Το Coinbase Wallet δεν θα υποστηρίζει πλέον τα token Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), XRP Ledger (XRP) της Ripple και Stellar (XLM), σύμφωνα με ενημέρωση που παρείχε το ανταλλακτήριο.

Τα νομίσματα δεν θα υποστηρίζονται από τις 5 Δεκεμβρίου, αν και οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετά από αυτήν την ημερομηνία με μια φράση ανάκτησης.

Η Coinbase ανέφερε τη «χαμηλή χρήση» ως λόγο για τη διαγραφή των τεσσάρων νομισμάτων, τα οποία είχαν μεγάλη εξέχουσα θέση στην ανοδική αγορά κρυπτονομισμάτων το 2017. Το XRP παραμένει το έβδομο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, με κεφαλαιοποίηση 19,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 24ωρο όγκο συναλλαγών σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε όλα τα χρηματιστήρια, σύμφωνα με το CoinGecko.

Το BCH και το ETC, που είναι «παιδιά» των δύο πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων, του bitcoin (BTC) και του Ether (ETH), έχουν χάσει μεγάλα τμήματα του συνολικού μεριδίου αγοράς από τότε που εκδόθηκαν, πριν από περισσότερα από πέντε χρόνια.