Το αστρονομικό ποσό που θα πληρώνει ο Ρονάλντο στην Χεορχίνα αν χωρίσουν

Το αστρονομικό ποσό που θα πληρώνει ο Ρονάλντο στην Χεορχίνα αν χωρίσουν
epa07970311 Portuguese soccer player Cristiano Ronaldo (R) and his wife Argentinian Georgina Rodriguez (L) attend the MTV European Music Awards 2019 (MTV EMA 2019), held at the FIBES Conference and Exhibition Centre in Seville, Andalusia, Spain, 03 November 2019. EPA/RAUL CARO CADENAS Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ έχουν υπογράψει ένα συμφωνητικό μεταξύ τους για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που χωρίσουν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό με την σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, για το τι πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση που χωρίσουν.

Το 29χρονο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Πορτογάλο σταρ από τον Ιούνιο του 2016 και έχουν μαζί δύο παιδιά, την Αλάνα Μαρτίν και την Μπέλα Εσμεράλντα.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο, έχουν υπογράψει συμβόλαιο, που θα τεθεί σε ισχύ αν χωρίσουν. Όπως αναφέρεται σε πορτογαλικά μέσα, σε περίπτωση που ο CV7 και η influencer χωρίσουν, το πολυτελές τους σπίτι στη Μαδρίτη θα περάσει στο όνομά της.

Ενώ παράλληλα, η Χεορχίνα θα διασφαλιστεί και οικονομικά, καθώς θα λαμβάνει το ποσό των 100.000 χιλιάδων ευρώ το μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της. Η μηνιαία διατροφή της συντρόφου του σε περίπτωση χωρισμού λέγεται ότι βασίζεται στο ότι είναι νομικά μητέρα και των πέντε παιδιών του Ρονάλντο, όχι μόνο των βιολογικών της παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: sport24.gr