Το αστρονομικό ποσό που ζητά ο Ροντ Στιούαρτ για την υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες

Το αστρονομικό ποσό που ζητά ο Ροντ Στιούαρτ για την υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες
epa08114918 (FILE) - British rock singer Rod Stewart performs during his concert in Papp Laszlo Sports Arena in Budapest, Hungary, 29 January 2018 (reissued 09 January 2020). Rod Stewart turns 75 on 10 January 2020. EPA/Balazs Mohai HUNGARY OUT *** Local Caption *** 54074693 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο λόγος πώλησης του σπιτιού δεν έχει γίνει γνωστός.

Ο αστέρας της ροκ Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) βγάζει προς πώληση το μεγαλοπρεπές αρχοντικό του στο βόρειο Μπέβερλι Παρκ στην Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 70 εκατ. δολαρίων.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Λάντρι (Richard Landry) τη δεκαετία του 1990, είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο αξίας $12 εκατ. που αγόρασε ο σταρ το 1991. Είναι η μόνιμη κατοικία του Στιούαρτ και τη μοιράζεται με την επί χρόνια σύζυγό του Πένι Λάνκαστερ (Penny Lancaster) και τους δύο μικρότερους γιους του.

Οπως αναφέρει η Daily Μail το μοναδικής αισθητικής σπίτι ξεχωρίζει από αριστοκρατικές λεπτομέρειες όπως τα μαρμάρινα δάπεδα, η περίτεχνη ξύλινη επένδυση, οι εντυπωσιακές γύψινες λεπτομέρειες, οι μαρμάρινοι κίονες σε συνδυασμό με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τους μοναδικούς καθρέφτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, επιβλητικό φουαγιέ με μαρμάρινα δάπεδα, πιάνο με ουρά, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, μπαρ, τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, ξενώνα, δύο γυμναστήρια, πισίνα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς ο γερόλυκος της ροκ αγαπά ιδiαίτερα το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη πώλησης του σπιτιού Μισέλ Ολιβερ (Michelle Oliver) ο αγοραστής πρέπει να είναι λάτρης του «μαξιμαλισμού» και να θέλει ένα σπίτι «διαφορετικό και ξεχωριστό».

Ο λόγος πώλησης του σπιτιού δεν έχει γίνει γνωστός αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι η τελευταία καταχώρηση από διάσημο κάτοικο μετά από μια σειρά πλουσίων που εγκαταλείπουν το Λος ‘Αντζελες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: