Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Αφλεκ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή έπαυλη που αγόρασαν στο Μπέβερλι Χιλς

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Αφλεκ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή έπαυλη που αγόρασαν στο Μπέβερλι Χιλς
epa10546391 US actress and singer Jennifer Lopez and actor Ben Affleck (R) attend the premiere of ‘Air’ at the Regency Village Theatre in Los Angeles, California, USA, 27 March 2023. The movie with be released in theaters on April 5, 2023. EPA/ETIENNE LAURENT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το διάσημο ζευγάρι αγόρασε μια ονειρεμένη έπαυλη με 12 υπνοδωμάτια 24 μπάνια και 15 τζάκια για 60,85 εκατ. δολάρια.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναζήτησης η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ βρήκαν το σπίτι που θα μοιραστούν με την οικογένεια τους στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το TMZ το χολιγουντιανό ζευγάρι έδωσε 60,85 εκατ. ευρώ σε μετρητά για την υπέροχη έπαυλη των 4,2 στρεμμάτων. Η συμφωνία πήρε μόλις μία εβδομάδα για να κλείσει και μάλιστα πλήρωσε σχεδόν 15 εκατ. δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή των 75 εκατ. δολαρίων που είχε το σπίτι.

Το «κτήμα Wallingford» όπως ονομάζεται διαθέτει 12 υπνοδωμάτια 24 μπάνια και 15 τζάκια. Η καταχώρηση της πώλησης αποκαλύπτει ότι «ανακατασκευάστηκε πρόσφατα και επεκτάθηκε». Διαθέτει γκαράζ 12 αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης για 80 άτομα.

Υπάρχει επίσης ένα «μοναδικό στο είδος του» κλειστό αθλητικό συγκρότημα 460 τμ ένα πλήρες γυμναστήριο, γήπεδα για μπάσκετ και pickleball και ένα ρινγκ πυγμαχίας. Μια πισίνα βρίσκεται πίσω από το κεντρικό ακίνητο και έχει θέα στην περιοχή. Ακόμα διαθέτει ένα πλήρες κομμωτήριο και σαλόνι νυχιών, δωμάτια σάουνας και μασάζ, καθώς και κινηματογράφο και κελάρι κρασιών.

Σύμφωνα με την Daily mail η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει με πολλά από τα υπάρχοντα του διάσημου ζευγαριού να βρίσκονται στην είσοδο της εντυπωσιακής έπαυλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: