Το CEO Initiative για πρώτη φορά στην Ελλάδα: The Power of Business as the Greatest Platform for Change

Το CEO Initiative για πρώτη φορά στην Ελλάδα: The Power of Business as the Greatest Platform for Change
Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Χρήστος Χαρπαντίδης, Αντώνης Παπαδημητρίου, Κυριάκος Πιερρακάκης, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Μαρία Ευθυμίου, Κώστας Μπακογιάννης, Θεόδωρος Φέσσας, Ιουλία Τσέτη  δίνουν, μεταξύ πολλών άλλων, το «παρών» στο μεγαλύτερο εταιρικό forum που διοργανώνει το Fortune Greece, σε συνεργασία με την εταιρεία Tsomokos, στις 26 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία.

«Οι αξίες μιας εταιρείας δημιουργούν αξία», όταν είναι πραγματικά ενσωματωμένες στην επιχείρηση και δεν περιορίζονται, όπως συμβαίνει συχνά, σε μια επιγραφή στα κεντρικά της γραφεία.

Αυτή η αντίληψη βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που ονομάζεται «νέος καπιταλισμός». Τι ακριβώς είναι ο νέος καπιταλισμός, και τι συνέβη με τον παλαιό; Και γιατί οι επιχειρήσεις μετασχηματίζουν την εταιρική τους κουλτούρα, υιοθετώντας έναν πιο δίκαιο και βιώσιμο τρόπο άσκησης των δραστηριοτήτων τους  που δίνει αξία, όχι μόνο στους μετόχους, αλλά σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, ενισχύοντας  το κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμά τους;

Στις 26 Νοεμβρίου στο CEO Initiative Forum, ανοίγει η συζήτηση για τις πρωτοβουλίες εκείνες που γίνονται ήδη πράξη και δεν μένουν απλώς στα χαρτιά. Κορυφαίοι επιχειρηματικοί ηγέτες, θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι της πολιτείας, κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και επιστήμονες μιλούν για τον νέο εταιρικό σκοπό που έχει ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, χωρίς φτώχεια και αποκλεισμούς.

Κάτι βαθύ και θεμελιώδες αλλάζει στον τρόπο που οι επιχειρήσεις προσεγγίζουν τη δουλειά τους και αυτές ακριβώς τις αλλαγές φέρνουμε στο προσκήνιο στις 26 Νοεµβρίου, στο CEO Initiative Forum στo ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

To Forum τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, ενώ την ενεργή στήριξή τους έχουν ανακοινώσει η ΕΕΝΕ, η Endeavor, το EO Entrepreneurs Greece, η Global Sustain,το Ίδρυμα Ωνάση και η διαΝΕΟσις.

Δείτε όλους τους ομιλητές, τους strategic partners και τους θεσμικούς που συμμετέχουν ενεργά στο CEO Initiative:

https://www.fortunegreece.com/fortune-greece-live-media/the-fortune-greece-ceo-initiative/