Το ευχαριστώ του Νίκου Δρανδάκη για τις 50.000 υπογραφές στήριξης της Beat

Το ευχαριστώ του Νίκου Δρανδάκη για τις 50.000 υπογραφές στήριξης της Beat

 

O ιδρυτής της εταιρείας με μήνυμα του στο Facebook ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Νίκος Δρανδάκης με μήνυμα του στο Facebook ευχαρίστησε τους υποστηριχτές της Beat που έφτασαν σχεδόν τις 50.000 υπογραφές στο διαδίκτυο.

Επίσης αναφέρθηκε στη συνάντηση του με τον υπουργό Μεταφορών, Νίκο Σπίρτζη και στη δέσμευση του δεύτερου ότι θα έχει την ευκαιρία να δει το νομοσχέδιο πριν κατατεθεί, όπως σας αποκάλυψε χθες το FortuneGreece.com.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Όλοι θα γνωρίζετε ίσως ότι η καμπάνια μας για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών και οι πολίτες έδωσαν ένα ισχυρό στίγμα για το τι πιστεύουν σχετικά με την συζητούμενη ρύθμιση της αγοράς του The BEAT App.

Από τη μεριά μου, και εκ μέρους ΟΛΩΝ όσων εργαζόμαστε στο Beat θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συγκλονιστική συμπαράσταση: Media, δημοσιογράφους, πολιτκούς φορείς και προσωπικότητες, και κυρίως τους δεκάδες χιλιάδες απλούς πολίτες που απλόχερα μας χάρισαν την υποστήριξη τους. Για αυτή την υποστήριξη που λάβαμε, νομίζω ότι οφείλω και μια ενημέρωση για τις εξελίξεις, ώστε να είμαστε διάφανοι με όλους.

Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.

Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή.