Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμαχεί με τον Μίλτο Τεντόγλου

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμαχεί με τον Μίλτο Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου θεωρείται ήδη ένας ζωντανός θρύλος του Παγκόσμιου Στίβου, δεδομένου ότι είναι ταυτόχρονα κάτοχος όλων των κορυφαίων τίτλων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, με κορυφαίες επιδόσεις στην ελληνική αγορά και στην καρδιά των καταναλωτών, μπαίνει στο στίβο δυνατά για να υποστηρίξει με πάθος και υπερηφάνεια τον κορυφαίο Μίλτο Τεντόγλου, σε μία Ολυμπιακή χρονιά γεμάτη προκλήσεις.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θεωρείται ήδη ένας ζωντανός θρύλος του Παγκόσμιου Στίβου, δεδομένου ότι είναι ταυτόχρονα κάτοχος όλων των κορυφαίων τίτλων σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον όμως, το ήθος, η ταπεινότητα, η ακεραιότητα  και η αυθεντικότητά του , αξίες που μοιράζεται με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, συνθέτουν μία μοναδική προσωπικότητα που ξεχωρίζει και λειτουργεί ως πρότυπο για τους νέους αθλητές.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, διαχρονικά προσηλωμένο, μέσω των δράσεών του, στον αθλητισμό και τις αξίες του, επιλέγει να σταθεί δίπλα στον αθλητή Μίλτο Τεντόγλου ως Χορηγός για να τον υποστηρίξει σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγώνα και σε κάθε πρόκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.  Από την πλευρά του, ο Μίλτος επιλέγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ γιατί όπως δηλώνει: «το ΖΑΓΟΡΙ είναι ο καθημερινός μου σύμμαχος στην προπόνηση, στην ξεκούραση, παντού».

Η συμμαχία αυτή θα επικοινωνηθεί με δημιουργικό και έξυπνο τρόπο, με αμεσότητα που θα προσεγγίζει το νεανικό κοινό, όπως μας έχει συνηθίσει ο Μίλτος,  ενώ  θα αφορά  και σε δράσεις  που ενθαρρύνουν το νεανικό αθλητισμό.

Με αυτήν την επιλογή, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ επιβεβαιώνει και υπογραμμίζει τη δέσμευσή του στον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται πως θα συνεχίσει με δράσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες θα στοχεύουν στην υποστήριξη του νεανικού αθλητισμού στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: