Το Island είναι και αυτό το καλοκαίρι ο πιο λαμπερός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Το Island είναι και αυτό το καλοκαίρι ο πιο λαμπερός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
Το εμβληματικό Club Restaurant άνοιξε για ακόμη μία χρονιά τις πύλες του και υποδέχεται κόσμο από όλη την υφήλιο.

Το Island Club Restaurant, το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά έναν αγαπημένο προορισμό του κοινού με τα υψηλότερα standards. Στρατηγικά τοποθετημένο πάνω σε ένα βράχο με θέα σε έναν κόλπο με ζαφειρένια νερά, αυτή η πολυτελής όαση μένει χαραγμένη στις μνήμες όλων, προσφέροντας απολαυστικές στιγμές που ξεκινούν νωρίς το βράδυ και συνεχίζονται μέχρι τις πρωινές ώρες.

Κάτω από το φεγγαρόφωτο της Αθηναϊκής Ριβιέρας το fine dining, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, συνθέτουν την εμπειρία που έχει εξυμνήσει ο διεθνής τύπος.

Τα τελευταία χρόνια, σκάφη δένουν στον κόλπο του Island, δίνοντας στους ξένους επισκέπτες πρόσβαση στους χώρους μέσω του floating dock, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουν ότι η ζωή στην πρωτεύουσα μπορεί να είναι τόσο μαγευτική, όσο η αντίστοιχη με αυτή των νησιών μας.

«Αστεράτη» γαστρονομία

Μένοντας πιστό στην αφοσίωσή του για κορυφαία ποιότητα, το Island εισήγαγε πρώτο στην Ελλάδα sustainable πρακτικές, δημιουργώντας κήπους από όπου τα βότανα και τα λαχανικά χρησιμοποιούνται για να απογειώσουν τις συνταγές του executive chef. Tο sushi, που επίσης πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό από το Island, παραμένει κορυφαία επιλογή, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για τα αγαπημένα τους πιάτα.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μεσογειακές γεύσεις με τις καλύτερες πρώτες ύλες, δια χειρός του πολυβραβευμένου executive chef του Ομίλου, Νίκου Σκλήρα, ενώ φέτος, όσοι τυχεροί βρεθούν στο Island θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γαστρονομικές δημιουργίες βραβευμένων chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin.

Ο πρώτος guest που μάγεψε το κοινό με τα πιάτα του ήταν ο, βραβευμένος με αστέρι Michelin, Παύλος Κυριάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην κουζίνα του Island στις 29/5.

Fine drinking done exceptionally

Η θαλασσινή ατμόσφαιρα και η αισθητική της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελούν πηγή έμπνευσης για mixologists και bartenders, οι οποίοι δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα cocktails για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές βραδιές μας. Ειδική μνεία αξίζει και στη wine list  του Island, την οποία επιμελούνται και ενημερώνουν οι sommeliers του Ομίλου με σπάνιες ποικιλίες και εξαιρετικές ετικέτες.

Ωστόσο, οι καλεσμένοι του Island δεν περιορίζονται στο fine dining και drinking. Αντίθετα, η εμπειρία συνεχίζεται μέχρι τις πρωινές ώρες στο club.

Ένας μουσικός παράδεισος

Για ακόμη μια χρονιά, οι καλοκαιρινές νύχτες θα γίνουν το τέλειο background του μαγικού vibe που θα προσφέρουν τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, τα οποία θα φιλοξενηθούν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και θα αφήσουν ιστορία με τα πάρτυ που θα διοργανωθούν για τα sets τους.

Diplo, Lost Frequencies, Who made Who, Hot since 82, Camelphat και Blondish  είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που θα βρεθούν στα decks, ενώ τα πάρτυ-θεσμός Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή επιβεβαιώνουν γιατί το Island ανήκει στη λίστα των καλύτερων club παγκοσμίως.

1/5