Το Netflix ξεπέρασε τα 23 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες – Πως «μέτρησε» το διαφημιστικό πακέτο

Το Netflix ξεπέρασε τα 23 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες – Πως «μέτρησε» το διαφημιστικό πακέτο
(EDITOR'S NOTE Image was created using multiple exposure in camera.) In this photo illustration the logo of Netflix is seen on the relevant stock chart. (Photo by Manuel Romano/NurPhoto) (Photo by Manuel Romano / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Το βασικό πακέτο streaming με διαφημίσεις στο Netflix ξεκίνησε στις ΗΠΑ και σε άλλες 11 χώρες τον Νοέμβριο του 2022.

Το Netflix πρόσφατα ξεπέρασε τα 23 εκατομμύρια παγκόσμιους μηνιαίους ενεργούς χρήστες, δήλωσε η πρόεδρος του τμήματος διαφήμισης της πλατφόρμας streaming, Έιμι Ράινχαρντ.

Η ίδια είπε -μιλώντας σε συνέδριο στο Λας Βέγκας την Τετάρτη, πως από τους πελάτες του Netflix σε προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσειςΔιαφημίσεις, το 85% κάνουν streaming στην πλατφόρμα για περισσότερες από δύο ώρες την ημέρα, όπως μετέδωσε το Variety.

Το νέο νούμερο έρχεται μετά την ανακοίνωση του Netflix πριν από δύο μήνες ότι η διαφημιστική του βαθμίδα είχε πάνω από 15 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Σε μια επιστολή του Οκτωβρίου προς τους μετόχους, το Netflix δήλωσε ότι οι συνδρομές με διαφημίσεις αντιστοιχούν περίπου στο 30% όλων των νέων εγγραφών στις 12 χώρες όπου έχει ξεκινήσει την πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται πως το βασικό πακέτο streaming με διαφημίσεις στο Netflix ξεκίνησε στις ΗΠΑ και σε άλλες 11 χώρες τον Νοέμβριο του 2022. Στις ΗΠΑ, το πρόγραμμα κοστίζει 6,99 δολάρια το μήνα, λιγότερο από το μισό της τιμής του προγράμματος Standard (15,49 δολάρια το μήνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: