Το πρώτο υποβρύχιο υπνοδωμάτιο του Airbnb

Το πρώτο υποβρύχιο υπνοδωμάτιο του Airbnb

Η αμερικανική online υπηρεσία ενοικίασης δωματίων προσφέρει δωρεάν διανυκτέρευση σε τρεις τυχερούς.

Όσοι αγαπούν τα ενυδρεία και την ταινία «Jaws», θα λατρέψουν το νέο δωμάτιο του Airbnb: Η διαδικτυακή υπηρεσία μίσθωσης ακινήτων προσφέρει σε τρία άτομα μια δωρεάν διανυκτέρευση σε ένα δωμάτιο στο Aquarium de Paris στα μέσα Απριλίου.

Αναλυτικότερα, οι νικητές του διαγωνισμού θα παραμείνουν στο πρώτο Airbnb υποβρύχιο δωμάτιο για μια νύχτα την περίοδο 11 με 13 Απριλίου. Πρόκειται για έναν κλειστό χώρο, ο οποίος περιβάλλεται από 35 καρχαρίες. Το μόνο πράγμα που θα χωρίζει τους επισκέπτες από τους «επικίνδυνους γείτονες» θα είναι ένας τοίχος 360 μοιρών.

Για να κερδίσουν τη δωρεάν διαμονή που προσφέρει η εταιρεία καταλυμάτων, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν ένα γράμμα, αναφέροντας μέσα πληροφορίες για τον εαυτό τους, καθώς και έναν πρωτότυπο λόγο που επιθυμούν να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία, μέσα σε 50 με 550 λέξεις.

Οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν έως τις 23:59 στις 3 Απριλίου και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, υγιείς (ίσως να χρειαστεί να δείξουν ένα ιατρικό πιστοποιητικό κατόπιν αιτήματος), ενώ το βάρος τους πρέπει να μην ξεπερνά τα 190 κιλά.

Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εσωτερικό του δωματίου:

Κατά την άφιξή τους, οι επισκέπτες θα πραγματοποιήσουν μια ξενάγηση στο ενυδρείο με τη συνοδεία του Fred Buyle, ενός ελεύθερου δύτη και υποβρύχιου φωτογράφου.

Το κυλινδρικό δωμάτιο βρίσκεται δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και δεν διαθέτει μπάνιο.

Το υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο και στολισμένο με θαλάσσια ζώα και μια γυάλα ψαριών.

Ακόμη διαθέτει βιβλία λογοτεχνίας με θέμα τη θάλασσα.

Μετά τη χρήση του Airbnb, το δωμάτιο θα αξιοποιείται ως παρατηρητήριο από βιολόγους ερευνητές.

Το Aquarium de Paris άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1867 μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και είναι το παλαιότερο ενυδρείο στον κόσμο.