Ευρωεκλογές: Ψηφοδέλτιο με εκπλήξεις παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ευρωεκλογές: Ψηφοδέλτιο με εκπλήξεις παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε κόσμο κατά τη διάρκεια της επισκεψής του στη Ρόδο στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά της Τήλου και Ρόδου, όπου και θα μιλήσει στο φόρουμ «EU Tourism: Resilience in the Era of the Climate Crisis», την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Τήλο, όπου είχε την ευκαιρία να δει το αναβαθμισμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, το οποίο συστεγάζεται με το Δημαρχείο. Επίσης επισκέφθηκε τον οικισμό Μεγάλο Χωριό, όπου μίλησε με κατοίκους, ενώ πρώτη του στάση ήταν το νεόδμητο Διαχρονικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο θα λειτουργήσει ως αναπτυξιακός πόλος, προσελκύοντας επισκέπτες στο νησί και προβάλλοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του. Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στις αίθουσες του μουσείου και ενημερώθηκε για την συλλογή του και για τα βιοκλιματικά πρότυπα με βάση τα οποία κατασκευάστηκε. Προτού αναχωρήσει έγινε ο πρώτος που υπέγραψε το βιβλίων επισκεπτών του μουσείου, τα εγκαίνια του οποίου προγραμματίζονται στις αρχές του καλοκαιριού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας 

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18:30, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Οι εκπλήξεις

Ζήτημα είναι αν θα είναι εν τέλει υποψήφιος ο έγκλειστος στις φυλακές δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, με την περίπτωσή του να εξετάζεται επισταμένως.

Η «έκπληξη» αποτελεί η περίπτωση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του Mega Ελεονώρας Μελέτη που μοιάζει να έχει πάρει την απόφαση να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να δοκιμάσει την τύχη της στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η ΝΔ έχει ως αυτή την ώρα ανακοινώσει 32 ονόματα υποψηφίων, με τελευταίο αυτό του Γιώργου Αυτιά.

Κατά τα άλλα, αναμένονται δύο ακόμα υποψηφιότητες από τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Ανδρέα Ζαμπούκα, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Καρδίτσα, αλλά και του προέδρου της Ιατρικής Σχολής της Λάρισας Θεόφιλου Καραχάλιου.

Υποψήφιος αναμένεται επίσης να είναι και ο πρώην περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: