Το Skillscouts βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική

Το Skillscouts βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode, των Δημήτρη Κυριακάτη και Ευθύμη Βαφειάδη, που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσω του project Workearly, αυτή την φορά για την πλατφόρμα Skillscouts, μέσω ενός από τα πιο διακεκριμένα startup magazines του Τορόντο, καθιστώντας της με αυτόν τον τρόπο την πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρεία στην λίστα.

Το FoundersBeta, το οποίο αριθμεί δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές από τις τεχνολογικές σκηνές του Καναδά, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Σιγκαπούρης, με μέλη founders, innovators και change-makers, συμπεριλαμβάνει το Skillscouts στις Top HR Tech Companies 2022, χαρακτηρίζοντας το ως ένα project που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του HR Tech, παρέχοντας την καλύτερη πιστοποίηση IT Recruiting παγκοσμίως.

 Tο Skillscouts είναι η πρώτη online πλατφόρμα που εκπαιδεύει υπεύθυνους προσλήψεων-recruiters στις έννοιες και τις περιζήτητες ειδικότητες του ΙΤ και της αγοράς της τεχνολογίας. Αποτελεί τον μεγαλύτερο κόμβο εκπαίδευσης, πιστοποίησης και διασύνδεσης επαγγελματιών recruiters, εταιρειών και agencies, δίνοντας λύσεις στην πιο σημαντική ανάγκη της επαγγελματικής στελέχωσης παγκοσμίως: Την εύρεση ταλαντούχων επαγγελματιών πληροφορικής και τεχνολογίας.

Μέσω των εκπαιδευτικών κόμβων Workearly και Skillscouts σε συνδυασμό με την Vaquancy – το πρώτο recruiting agency το οποίο συνδέει εξ αποστάσεως εργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού,  οι Κυριακάτης και Βαφειάδης στοχεύουν στην ενίσχυση και την επέκταση του upskilling και του remote working στις μεγαλύτερες τεχνολογικές αγορές του κόσμου.